Eladó és kiadó ingatlanok Sopronban és környékén

Eladó 210m² családi ház, Harka

Azonosító: W110437
családi ház
Harka
alapterület: 210 m²
ár: 119 900 000 Ft
szoba: 5 (nappalival)  
állapota: jó állapotú  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Mentes Mónika

0036704113377

Sweet Home Ingatlan Office

Sopron

Biztonsági kód: 2 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

CSODÁS TÁGAS VILÁGOS TEREK!
Soprontól pár kilométerre, Harka régebbi részén kínálunk eladásra egy 210 m2-es 4 szoba nappalis, étkezős, részben alápincézett családi házat 950 m2-es telken.
A lakótér 160 m2, a dupla garázs 36 m2, pince 50 m2 és a két terasz 30 m2.
Az ingatlan 1991-ben épült 38cm-es porotherm téglából. A jelenlegi tulajdonosok 6 éve vásárolták meg. Azóta nagyon sok minden átesett a felújításon.
Nyílászárói javarészt ki lettek cserélve, új burkolatot kapott minden helység, fűtését korszerűsítették, csöveket, radiátorokat és a kazánt is kicserélték. A tető is bitumen zsindelyt kapott, bádogozás is teljesen új. Az esővíz elvezetését is megoldották földben.
Az alsó szinten jelenleg találunk egy nagy méretű dupla étkezős konyhát, így a külön étkező akár szobává is leválasztható. Továbbá egy tágas 35 m2-es nappalit kandallóval. Innen tudjuk megközelíteni a 24 m2-es fedett teraszt. Lent is alakítottak ki fürdőszobát, de azt fel kell újítani.
Az emeleten 4 szoba kapott helyet. Két helységből erkély is nyílik, ahonnan csodálatos a kilátás a környező domborzatra. Az emeleti fürdőszoba kádas és a mellette lévő helységet mosókonyhának alakították ki.
Az otthon melegét ugyan jelenleg gázkazánnal biztosítják, de lehetőség van a vegyes tüzelésű kazán használatára is. A 80 literes víztartály működtethető külön áramról is.
A 950 m2-es sarokteleken találunk termő gyümölcsfákat is.
A garázskapu és bejáró kapuja is elektromos.

Tökéletes, csendes, nyugodt otthona lehet akár nagycsaládosok részére is, vagy aki beleszeret ebbe az ingatlanba….nem lesz nehéz:))

Ár: 119,9 Mft

ELADNÁM, VÁSÁROLNÉK

Ingatlant szeretne eladni, bérbe adni vagy épp ingatlant kíván vásárolni? Kérjük adja meg elérhetőségeit és Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Sweet Home Ingatlan Office

Sopron,

Tel.: +36 70 411 33 77

Nyitvatartás

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban. Kérem keresse fel munkatásunkat telefonon.

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat